Informaţiile Despre Green Coffee:

PROPRIETĂŢI DE SĂNĂTATE

Cafea verde sănătoasă

Un supliment bun pentru slăbit ar trebui să reducă greutatea în limite rezonabile şi să asigure starea generală de bine. Suplimentul Green Coffee Plus este un produs testat, natural, un prieten al organismului dumneavoastră care stimulează procesul de slăbire.

Cafea verde nu conţine nimic altceva decât boabe verzi de cafea care sunt consumate de polonezi în cantităţi de aproximativ 110 litri pe an. Diferenţa este că boabele verzi de cafea nu sunt prăjite la cuptor. Procesul prăjirii la cuptor asigură aroma, dar reduce de asemenea cantitatea de substanţe benefice precum acid clorogenic, care ajută procesul de slăbire şi menţine sănătatea.

Ajută la reducerea ţesutului adipos cu 15-30%

Conform oamenilor de ştiinţă japonezi, amestecul de acid clorogenic cu cafeina reduce în mod vizibil nivelul de absorbţie al glucozei din hrană şi diminuează şansele de depoozitare a glucozei digerate sub formă de grăsime în organism. Această descoperire medicală a dus la considerarea cafelei verzi drept unul dintre cele mai eficiente produse de slăbit – primul care să comunice aceste veşti a fost Dr. Joe Vinson, chimist de la Universitatea Scranton din Pensilvania. Oamenii de ştiinţă sugerează în mod insistent că prin consumul sistematic de cafea verde se reduce cantiatea de ţesut adipos din organism cu 15-30%.

Acţionează împotriva dezvoltării formelor canceroase şi procesului de îmbătrânire

Boabele de cafea verde conţin mult acid clorogenic (ACG), un polifenol natural cu proprietăţi antioxidante puternice. Acţionează împotriva dezvoltării formelor canceroase şi procesului de îmbătrânire. Cafeaua verde are de 10 ori proprietăţile antioxidante ale ceaiului verde.

Acţionează împotriva bacteriilor şi ciupercilor

Acidul clorogenic reduce absorbţia glucidelor în tractul gastrointestinal. Astfel organismul îşi poate folosi substanţele stocate mai activ. De asemenea, îmbunătăţeşte excitabilitatea neuronală faţă de insulină. Are proprietăţi împotriva bacteriilor, virusurilor şi ciupercilor.

Acţinează împotriva inflamaţiilor, colagogului şi aterosclerozei

Suplimentul conţine de asemenea şi acid cafeic. Acţionează împotriva inflamaţiilor, colagogului şi aterosclerozei. De asemenea, acţionează simultan şi ca antioxidant. Consumul de cafea verde reduce riscul de a suferi de diabet de gradul II, afectează pozitiv funcţionarea rinichilor, previne apariţia caliculilor biliar la bărbaţi şi creşte metabolismul. Influenţează pozitiv procesele mentale, ajută memoria şi puterea de concentrare.

Rezultatele folosirii green coffee

Ioana din Timișoara

Am început când cântăream 94 de kg, înălţimea mea fiind de 1.74 metri. Acum cântăresc 72-74 de kg. Nu am să vă spun că slăbirea a durat chiar o lună...A durat de fapt un an şi un pic. Diferenţa este extraordinară! Folosesc Green Coffee regulat şi am încetat să mai pun zahăr în ceai şi cafea. Mănânc normal + mese de seară mai puţin consistente, mai multe produse bogate în protenie şi practic SPORT! Am început să alerg câte 2 km în fiecare zi. Luptaţi pentru sănătatea şi aspectul dumneavoastră, pentru că merită! Ţelul meu este să ajung la 62 de kg, deci lupta continuă!!! MAI MULTE REZULTATE

Ultimele păreri

Recomand Green Coffee plus dietă şi un program de exerciţii. Nu este vorba de pastile magice care funcţionează după ce mâncaţi patru gogoşi, beţi o Cola şi apoi comandaţi cartofi prăjiţi. Cu o dietă restrictivă, acest produs e folositor, cu toate acestea depinde mult şi de dumneavoastră. Mă agit când citesc cum cineva ia suplimente şi totuşi nu poate slăbi. Dacă doriţi să pierdeţi din greutate folosind aşa ceva în loc de a aduce adevărate schimbări în viaţa dumneavoastră, ei bine, felicitările mele pentru idioţenia de care daţi dovadă.
Elena8405 September 2014
Am cumpărat de asemenea acest supliment cu cafea verde şi îmi place. Acum pierd din greutate fără stres, fără grabă, încet, dar sigur e cel mai bine. Am fost victima efectului Yo-Yo de atâtea ori încât chiar nu doresc să trec din nou prin aşa ceva. Ceea ce contează este slăbirea fără efecte Yo Yo, slăbirea permanentă. Asta este baza în slăbire.
Denisa32Jan 13, 2014
MAI MULTE OPINII