Informaţiile Despre Green Coffee:

PĂRERI

Dacă vreţi să vă împărtăşiţi părerea despre produsul Green Coffee Plus, nu ezitaţi, adăugaţi recenzia dumneavoastră.

Recomand Green Coffee plus dietă şi un program de exerciţii. Nu este vorba de pastile magice care funcţionează după ce mâncaţi patru gogoşi, beţi o Cola şi apoi comandaţi cartofi prăjiţi. Cu o dietă restrictivă, acest produs e folositor, cu toate acestea depinde mult şi de dumneavoastră. Mă agit când citesc cum cineva ia suplimente şi totuşi nu poate slăbi. Dacă doriţi să pierdeţi din greutate folosind aşa ceva în loc de a aduce adevărate schimbări în viaţa dumneavoastră, ei bine, felicitările mele pentru idioţenia de care daţi dovadă.

RĂSPUNS

Am cumpărat de asemenea acest supliment cu cafea verde şi îmi place. Acum pierd din greutate fără stres, fără grabă, încet, dar sigur e cel mai bine. Am fost victima efectului Yo-Yo de atâtea ori încât chiar nu doresc să trec din nou prin aşa ceva. Ceea ce contează este slăbirea fără efecte Yo Yo, slăbirea permanentă. Asta este baza în slăbire.

RĂSPUNS

Folosesc Green Coffee plus de peste un an. După consumarea primelor două pachete, am slăbit 8 kg, iar după următorul pachet doar 3 kg. Apoi am luat o pauză de trei luni deoarece am avut probleme cu soţul meu. Divorţam în acea perioadă şi de aceea mâncam multe bomboane, ciocolată etc. Judecând după mărimea hainelor mele, trebuie să fi pus câteva kilograme bune, dar niciodată nu am verificat cu un cântar deoarece mi-a fost teamă. Folosesc din nou produsul de două luni şi am slăbit 7 kg.

RĂSPUNS

Citeam de ceva timp despre cafeaua verde şi eram foarte sceptică în această privinţă, în special din moment ce am citit păreri care spuneau că este o risipă de bani şi nu funcţionează. Cu toate acestea, mi-am asumat riscul şi am încercat şi eu. Iau două pastile înainte de masa principală. Ieri am luat-o înainte de cină şi nu am mai avut nevoie de masa de seară şi nici nu m-am gândit că aş avea nevoie să mănânc. În ceea ce mă priveşte, eu sunt foarte mulţumită din moment ce până acum fiecare dietă nu era decât o luptă neîntrerutpă cu foamea, pofta şi voinţa proprie. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare din moment ce ar putea fi doar un rezultat temporar, dar sper ca de data asta să pierd din greutate în mod sănătos.

RĂSPUNS

Astăzi încep să iau suplimentul. Să vedem ce e de capul lui :)

RĂSPUNS

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Spaţiile pentru informaţiile obligatorii sunt marcate cu * *