Informaţiile Despre Green Coffee:

COMANDĂ

Ioana din Timișoara

Am început când cântăream 94 de kg, înălţimea mea fiind de 1.74 metri. Acum cântăresc 72-74 de kg. Nu am să vă spun că slăbirea a durat chiar o lună...A durat de fapt un an şi un pic. Diferenţa este extraordinară! Folosesc Green Coffee regulat şi am încetat să mai pun zahăr în ceai şi cafea. Mănânc normal + mese de seară mai puţin consistente, mai multe produse bogate în protenie şi practic SPORT! Am început să alerg câte 2 km în fiecare zi. Luptaţi pentru sănătatea şi aspectul dumneavoastră, pentru că merită! Ţelul meu este să ajung la 62 de kg, deci lupta continuă!!!

Constanţa din Comarnic

84 de kilograme nu sunt o tragedie pentru cei mai mulţi dintre noi. Pentru mine aşa a fost. Înainte de toate, a fost aşa pentru că nu sunt înaltă. La înălţimea mea – 1.60 m, 84 de kilograme înseamnă mult...Mă simţeam ca un butoi în miniatură. În plus, am fost şi tratată în acest fel. Când îmi aduc aminte de liceu şi de orele de educaţie fizică, îmi amintesc de cele două fete care alegeau echipele. Întotdeauna eram aleasă ultima, când nu mai rămânea nimeni mai bun…

Trebuie să recunosc că nu purtam pică prietenelor mele. Mică, plinuţă, înceată. Doar pierdeau din cauza mea. Evident, am încercat să slăbesc. Cu toate acestea nu sunt o persoană cu o voinţă destul de puternică încât să refuze hamburgeri şi dulciuri. După două zile de dietă şi alergări matinale, sfârşeam în pat, cu telecomanda de la televizor într-o mână şi o cutie de îngheţată de cacao în cealaltă. Asta a fost viaţa mea până am întâlnit-o pe Kasia, în timpul studiilor. Imediat cu mam aflat că tatăl ei este nutriţionist, am rugat-o imediat să ne facă legătura. Aşa începe povestea mea cu Green Coffee Plus! Trebuie să recunosc, până acum nu am auzit absolut nimic de proprietăţile minunate ale cafelei verzi. Iar acum! Sunt un exemplu viu al miracolelor pe care cafeaua verde poate să le facă. 10 kilograme înseamnă mult pentru mine.

Bogdan din Basarabi

Folosesc Green Coffee Plus de aproape o săptămână şi jumătate şi am pierdut 5 kg. Cât de super! Nu simt nevoia să mănânc, iar dacă o fac este pentru că trebuie, deoarece mă tem să nu mi se facă foame sau ceva. Stau să mă întreb dacă e normal. În plus, am observat că am început să consum mai multe lichide – nu vodka sau bere, ci sucuri sau apă. Personal, aş vrea să slăbesc în jur de 8 kg.

Beata din Pucioasa

Visez să am un copil de aproape doi ani. Când am rămas însărcinată, am început să mă îngraş incredibil de repede. Am sperat ca după sarcină să îmi recapăt silueta. Am luat 9 kg, mă simţeam oribil în propria piele. Evitam să mă uit în oglindă. Nu aveam timp de exerciţii fizice, a avea grijă de fiul meu era foarte solicitant. În plus, nu am avut niciodată o voinţă de fier – nu puteam să refuz dulciurile sau spaghetele preferate.

Sora mea, care a început să studieze medicină nutriţionistă anul acesta, mi-a spus despre proprietăţile cafelei verzi. M-a convins să încerc Green Coffee Plus. După primele luni mă încăpeau deja hainele pe care le purtam înainte de sarcină. A fost un adevărat şoc pentru mine. După trei luni de cură cântăresc mai puţin decât înainte de a fi rămas însărcinată. Am pierdut 12 kg. Este greu să descriu cât de fericită sunt de când am terminat cura Green Coffee Plus. Mă simt atrăgătoare din nou, simt că soţului meu îi place corpul meu şi în plus am mult mai multă energie. Mă simt de parcă cineva ar fi dat timpul înapoi. Acest supliment mi-a schimbat pur şi simplu viaţa.